x 

Cart empty

What nature makes so beautiful ....
Seal for Life protects and cleans so easily with the products of Dry-Treat.

  • DRY-TREAT RANGE.jpg
  • HANAFINN RANGE.jpg
  • slide1.jpg

DRY-TREAT™ Beschermingsproducten

Dry-Treat™ produceert innovatieve beschermers voor poreuze bouwmaterialen waaronder: natuursteen, gevelsteen, klinkers, tegels, engineering beton en voegen. Dry-Treat™-technologie is anders.

Lees verder

HANAFINN™ Reinigingsproducten

Zowel binnen als buiten wordt het gemakkelijker schoon te maken, te onderhouden en alles ziet er langer schoon uit. U heeft geen speciale schoonmaakmiddelen meer nodig en de producten zijn gemakkelijk in gebruik

Lees verder

Over sealforlife

SEAL FOR LIFE is de exclusieve importeur en distributeur van de producten van Dry-Treat™ en HANAFINN™ voor België, Luxemburg en Frankrijk sinds 2013.

Lees verder

Contact Ons

Miranda Marechal
Manager SEALFORLIFE

Th. Donnéstraat 81
Herk-De-Stad
Limburg
3540 België
Fax: +32 (0)13 67 60 75
Mobiel: +32 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Aanvankelijk was dit een klein zijproject voor Miranda Maréchal (zaakvoerder), die toen nog actief was in de bouw met het na-isoleren van spouwmuren (Maxipur-Isolaties bvba). Maar in 2013 ontstond het idee om de nieuwe firma uit te bouwen, eerst onder de benaming Sealer maar dit werd nadien omgevormd naar SEAL FOR LIFE.

Adres :
SEAL FOR LIFE BVBA (handelsfonds van Maxipur-isolaties bvba)
Th. Donnéstraat 81
B-3540 Herk-de-Stad

GSM/Mobile : +32(0)471 480844
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We richten ons vooral op de professionele klanten, die na een opleiding het certificaat kunnen bekomen van erkende applicator. Zij kunnen dan een garantiecertificaat afleveren na de uitvoering van de werken aan hun klanten.

Naast de professionele markt is er de mogelijkheid voor de particulieren om reinigings- en onderhoudsproducten aan te kopen via onze e-shop.

Miranda Maréchal, de zaakvoerder, is samen met verscheidene gespecialiseerde adviseurs vertegenwoordigd in België, Luxemburg en Frankrijk. Voor problemen, vragen, testen, uitleg of voorstelling van de producten kunt u steeds bij ons terecht :

Miranda Marechal : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - +32 (0)471.48 08 44

Bart De Langhe, Tekma bvba, accountmanager Natuursteenbedrijven België en regio noord Frankrijk: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -  +32 (0)475 65 23 12

Quintin Behets, accountmanager Vlaams Brabant : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - +32 (0)479 24 90 69

Marc Gelens, accountmanager Kempen : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - +32 (0)475 27 18 46


Productie

De producten worden gemaakt en verpakt onder internationale kwaliteit standaard ISO 9001: 2000 normen in Rydalmere (Australië) en Charlotte (USA). Van daaruit worden ze naar de moderne magazijn-faciliteiten in Wetherill Park (Australië), Atlanta (Verenigde Staten) of Leighton Buzzard (UK) verzonden. Nadien bereiken de producten ons magazijn in Herk-de-Stad.

Distributie

Meer dan 30 landen en gebieden hebben een DRY-TREAT™ distributeur. Distributeurs kopen producten uit de voorraad van DRY-TREAT™ . Houden zelf een voorraad in stock en verkopen aan Dealers zoals steen- en tegelhandelaars, bouwmaterialen-verkooppunten enz.... De detailhandelaars (zoals verfwinkels en bouwmaterialen handelaars) verkopen aan de particulieren.

Een gericht uitbreidingsprogramma van distributeurs werd in de afgelopen jaren doorgevoerd in Frankrijk, Canada, China, Duitsland, Latijns-Amerika, Mexico, Nieuw-Zeeland, Spanje, Singapore, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en West-Australië. En ook recent (september 2013) in België en Luxemburg. Hiervoor werd SEAL FOR LIFE als exclusieve verdeler en distributeur erkend. In 2014 werd ook Frankrijk als distributie-gebied toegekend door DRY-TREAT™ aan SEAL FOR LIFE.

Distributiemogelijkheden

DRY-TREAT™ en SEAL FOR LIFE in het bijzonder is altijd op zoek naar nieuwe groothandelaars in natuursteen of graniet, met een bestaand netwerk van tegel- en steen verkooppunten. De unieke technologie en eigenschappen van DRY-TREAT™ beschermers, de ondersteuning en aangeboden trainingsprogramma’s helpen de geschikte groothandelaars snel te groeien in deze nieuwe markt.

Ook accountmanagers zijn welkom om deze unieke producten voor te stellen aan groothandelaars, verkoopspunten van natuursteen, tegels, klinkers of bestrating en bouwmaterialen markten met een goed netwerk van particuliere klanten, applicators en handelaars.

Stuur een bericht naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. indien u geïnteresseerd bent.

Wat onderscheidt ons?

Onze belangstelling en het begrijpen van engineering en chemie maakt ons en onze producten anders dan onze concurrenten. We werken met een team van gekwalificeerde ingenieurs die het proces van de bescherming van bouwmaterialen goed begrijpen.

DRY-TREAT™  streeft naar de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogstaande beschermingsproducten. Hun steeds vernieuwende aanpak houdt in dat ze voortdurend verbeteren en hun producten bijwerken zodat ze de nieuwe vooruitgang in de technologie volgen.

Wij onderscheiden ons ook van onze concurrenten omdat wij technische en knowhow opleiding geven aan onze klanten en partners, waardoor zij een ondersteunde garantie kunnen geven op de aangebrachte producten als geaccrediteerd Applicator.

Toekomstplannen omvatten de verdere uitbreiding van ons assortiment en de ontwikkeling van belangrijke markten. Binnenkort vindt u de nieuwste producten vooral toepasbaar in de bouw onder onze rubriek “Nieuw in de Bouw”.

Nieuwe producten zijn :
Dry-Treat 100N
Dry-Treat 100NCI, bevat een corrosieve inhibitor voor de bescherming van de bewapening in de beton.
Concrème 80
Silatech 100
Silatech 40

Waarom Sealforlife.be

  • Uitstekende reinigingsproducten
  • Unieke technologie
  • Kennis en specialisatie
  • Garant voor kwaliteit
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Jarenlange ervaring

Excellence in sealing products

We richten ons vooral op de professionele klanten, die na een opleiding het certificaat kunnen bekomen van erkende applicator. Geinteresseerd of wenst u meer informatie? Gebruik dan ons informatieaanvraag formulier. Naast de professionele markt, is er de mogelijkheid voor de particulieren om reinigings- en onderhoudsproducten aan te kopen via onze e-shop:

Bescherming   |   Kleurverdieper |   Reiniging |   Onderhoud

Laatste nieuws

Meest gelezen artikels

Exclusief verdeler DRYTREAT™

Seal for life is exclusief verdeler van de
producten in België, Luxemburg en Frankrijk.

Contacteer ons

Th. Donnéstraat 81

3540 Herk-de-Stad

Miranda :
+32 (0) 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Follow Us