x 

Cart empty

What nature makes so beautiful ....
Seal for Life protects and cleans so easily with the products of Dry-Treat.

  • DRY-TREAT RANGE.jpg
  • HANAFINN RANGE.jpg
  • slide1.jpg

DRY-TREAT™ Beschermingsproducten

Dry-Treat™ produceert innovatieve beschermers voor poreuze bouwmaterialen waaronder: natuursteen, gevelsteen, klinkers, tegels, engineering beton en voegen. Dry-Treat™-technologie is anders.

Lees verder

HANAFINN™ Reinigingsproducten

Zowel binnen als buiten wordt het gemakkelijker schoon te maken, te onderhouden en alles ziet er langer schoon uit. U heeft geen speciale schoonmaakmiddelen meer nodig en de producten zijn gemakkelijk in gebruik

Lees verder

Over sealforlife

SEAL FOR LIFE is de exclusieve importeur en distributeur van de producten van Dry-Treat™ en HANAFINN™ voor België, Luxemburg en Frankrijk sinds 2013.

Lees verder

Contact Ons

Miranda Marechal
Manager SEALFORLIFE

Th. Donnéstraat 81
Herk-De-Stad
Limburg
3540 België
Fax: +32 (0)13 67 60 75
Mobiel: +32 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

DRY-TREAT™ ontwikkelt en produceert toonaangevende hoogtechnologische producten voor de bescherming van poreuze materialen, zoals natuursteen, tegels, straatstenen, beton en mortel.

De impregneerders van DRY-TREAT™ bieden uitmuntende bescherming tegen vaak voorkomende bedreigingen, zoals vlekken, water- en zoutschade, efflorescentie, vries/dooischade, lijstvorming, graffiti en schimmelgroei, en maken behandelde oppervlakken gemakkelijker te reinigen en te onderhouden.
De superieure technologie wordt internationaal erkend.

DRY-TREAT™ begon in 1991 met de ontwikkeling van gespecialiseerde producten voor de bouwsector om betonnen structuren in onherbergzame omgevingen te beschermen. De laatste twee decennia hebben ze een moleculaire technologie ontwikkeld om innovatieve impregneerders te creëren voor een brede waaier aan poreuze oppervlakken, zoals natuursteen, straatsteen en tegels. Nu zijn vele bruggen, kades, hoge gebouwen en stadions en honderdduizenden woningen beschermd met producten van DRY-TREAT™.

20 jaar geleden profiteerden ze van de unieke super indringende, permanente verbindende technologie van DRY-TREAT™ om de eerste door de producent gewaarborgde prestatiegaranties (tot 15 jaar lang) van de sector te introduceren.
De garanties van DRY-TREAT™ “zonder kleine lettertjes” zijn nog steeds dé maatstaf.

DRY-TREAT™ kan buigen op 10-tallen jaren ervaring.

Track records:

DRY-TREAT™ is actief in vijf continenten en in meer dan 30 landen. Sinds zijn aanvang in 1991, worden de DRY-TREAT™ producten gebruikt voor het beschermen van duizenden projecten waaronder historische en moderne gebouwen, structuren en huizen in heel Australië, Azië, de eilanden in de Grote Oceaan, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Europa.

De klanten zijn overheden, grote winkelketens, aannemers van gerenommeerde gebouwen en engineering aannemers en honderden privé bedrijven en particulieren.

U kunt de Case Studies van DRY-TREAT™ nalezen op de website (http://www.drytreat.com/case-studies) over een aantal van de projecten waar de producten fantastische resultaten hebben leveren. Ook enkele cases uitgevoerd door Belgische applicators komen hier aan bod.

Waarom Sealforlife.be

  • Uitstekende reinigingsproducten
  • Unieke technologie
  • Kennis en specialisatie
  • Garant voor kwaliteit
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Jarenlange ervaring

Excellence in sealing products

We richten ons vooral op de professionele klanten, die na een opleiding het certificaat kunnen bekomen van erkende applicator. Geinteresseerd of wenst u meer informatie? Gebruik dan ons informatieaanvraag formulier. Naast de professionele markt, is er de mogelijkheid voor de particulieren om reinigings- en onderhoudsproducten aan te kopen via onze e-shop:

Bescherming   |   Kleurverdieper |   Reiniging |   Onderhoud

Laatste nieuws

Meest gelezen artikels

Exclusief verdeler DRYTREAT™

Seal for life is exclusief verdeler van de
producten in België, Luxemburg en Frankrijk.

Contacteer ons

Th. Donnéstraat 81

3540 Herk-de-Stad

Miranda :
+32 (0) 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Follow Us