x 

Cart empty

What nature makes so beautiful ....
Seal for Life protects and cleans so easily with the products of Dry-Treat.

  • DRY-TREAT RANGE.jpg
  • HANAFINN RANGE.jpg
  • slide1.jpg

DRY-TREAT™ Beschermingsproducten

Dry-Treat™ produceert innovatieve beschermers voor poreuze bouwmaterialen waaronder: natuursteen, gevelsteen, klinkers, tegels, engineering beton en voegen. Dry-Treat™-technologie is anders.

Lees verder

HANAFINN™ Reinigingsproducten

Zowel binnen als buiten wordt het gemakkelijker schoon te maken, te onderhouden en alles ziet er langer schoon uit. U heeft geen speciale schoonmaakmiddelen meer nodig en de producten zijn gemakkelijk in gebruik

Lees verder

Over sealforlife

SEAL FOR LIFE is de exclusieve importeur en distributeur van de producten van Dry-Treat™ en HANAFINN™ voor België, Luxemburg en Frankrijk sinds 2013.

Lees verder

Contact Ons

Miranda Marechal
Manager SEALFORLIFE

Th. Donnéstraat 81
Herk-De-Stad
Limburg
3540 België
Fax: +32 (0)13 67 60 75
Mobiel: +32 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Innovatieve sealers en reinigers voor alle natuursteen, tegels, bestrating, beton, baksteen en mortel

De innovatieve schoonmaakproducten van HANAFINN™ bieden state of the art prestaties en zijn veiliger en gemakkelijker te gebruiken en een milieubewustere keuze.
Het HANAFINN™-gamma omvat producten voor vlekkenbescherming, zware schoonmaakklussen, alledaagse schoonmaak en onderhoud van poreuze oppervlakken, waaronder keuken- en badkameroppervlakken, patio’s, onthaalruimten, gevels en zwembadomgevingen.
De reinigers en onderhoudsproducten van HANAFINN™ zijn ontworpen om voor zowel thuis- als commercieel gebruik efficiënt te zijn.

HANAFINN™-prestaties

Er is altijd een verschil geweest tussen producten die werken en producten die veilig en milieuvriendelijk zijn. Reinigers hoeven u niet te overweldigen met sterk ruikende giftige chemicaliën om goed te werken. Het HANAFINN™-gamma werd gecreëerd door DRY-TREAT™, de wereldleider in impregnerende sealingtechnologie. HANAFINN™-producten maken gebruik van de modernste technologieën voor verbeterde prestaties en een nieuwe standaard in veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Persoonlijke - en milieuveiligheid

Traditioneel bevatten doeltreffende reinigers chemicaliën die toxisch en schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu. HANAFINN™-producten zijn ontworpen om veiliger in gebruik en vervoer te zijn en om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Gebruiksgemak

HANAFINN™-producten helpen bewoners en professionals om met weinig inspanning uitstekende resultaten te bereiken. Het was ons doel om de barrière te slechten tussen professionele producten, die gevaarlijke chemicaliën bevatten en specifieke uitrusting, vaardigheden en kennis vereisen, en doe-het-zelfproducten.

Waarom Sealforlife.be

  • Uitstekende reinigingsproducten
  • Unieke technologie
  • Kennis en specialisatie
  • Garant voor kwaliteit
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Jarenlange ervaring

Excellence in sealing products

We richten ons vooral op de professionele klanten, die na een opleiding het certificaat kunnen bekomen van erkende applicator. Geinteresseerd of wenst u meer informatie? Gebruik dan ons informatieaanvraag formulier. Naast de professionele markt, is er de mogelijkheid voor de particulieren om reinigings- en onderhoudsproducten aan te kopen via onze e-shop:

Bescherming   |   Kleurverdieper |   Reiniging |   Onderhoud

Laatste nieuws

Meest gelezen artikels

Exclusief verdeler DRYTREAT™

Seal for life is exclusief verdeler van de
producten in België, Luxemburg en Frankrijk.

Contacteer ons

Th. Donnéstraat 81

3540 Herk-de-Stad

Miranda :
+32 (0) 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Follow Us