x 

Cart empty

What nature makes so beautiful ....
Seal for Life protects and cleans so easily with the products of Dry-Treat.

  • DRY-TREAT RANGE.jpg
  • HANAFINN RANGE.jpg
  • slide1.jpg

DRY-TREAT™ Beschermingsproducten

Dry-Treat™ produceert innovatieve beschermers voor poreuze bouwmaterialen waaronder: natuursteen, gevelsteen, klinkers, tegels, engineering beton en voegen. Dry-Treat™-technologie is anders.

Lees verder

HANAFINN™ Reinigingsproducten

Zowel binnen als buiten wordt het gemakkelijker schoon te maken, te onderhouden en alles ziet er langer schoon uit. U heeft geen speciale schoonmaakmiddelen meer nodig en de producten zijn gemakkelijk in gebruik

Lees verder

Over sealforlife

SEAL FOR LIFE is de exclusieve importeur en distributeur van de producten van Dry-Treat™ en HANAFINN™ voor België, Luxemburg en Frankrijk sinds 2013.

Lees verder

Contact Ons

Miranda Marechal
Manager SEALFORLIFE

Th. Donnéstraat 81
Herk-De-Stad
Limburg
3540 België
Fax: +32 (0)13 67 60 75
Mobiel: +32 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

WARMTE VOLGENS HET PRINCIPE VAN ZONLICHT GEZOND, DECORATIEF, ZUINIG, GROOT COMFORT NATUURSTENEN VERWARMING IS OOK GESCHIKT VOOR ZONNE-ENERGIE

Warmte volgens het principe van zonlicht - gezellig, zonnig en behaaglijk

De “Original Classic-Therm” natuurstenen verwarming verwarmt volgens het principe van zonlicht, namelijk de stralingswarmte. Door de aangename infrarode stralingswarmte wordt de ruimte gelijkmatig en blijvend verwarmd, hetzelfde als bij de natuurlijke zonnestralen.

Deze, voor ons welzijn belangrijke warmte, bereikt daarbij elektrisch bediende wandverwarmingselementen uit natuursteen.De “Classic-Therm” natuursteenverwarming wordt met stroom aangestuurd (gewoon op 220V) en is uitermate geschikt voor zonne-energie, dat spaart energiekosten. Niet meer afhankelijk van olie- en gasprijzen, niet meer afhankelijk van wereldsituaties. Ook de efficiënte stralingswerking maakt het mogelijk de temperatuur in de ruimte met 2 graden te verminderen wat een energiebesparing oplevert. Ook het temperatuurverschil in de ruimte tussen het plafond en de grond is aanzienlijk kleiner waardoor een veel constantere temperatuur ontstaat. Daarnaast heeft u geen bouwhinder, geen waterleidingen, enz., u plaats de natuurstenen verwarming daar waar u het wilt.

Het is een milieuvriendelijke manier van verwarmen met een gezond binnenklimaat. U kunt bovendien de verwarmingselementen naar uw smaak bepalen. De natuurstenen verwarming is energiebesparend, hebben een lange levensduur en niet te vergeten een merkbare waarde verhoging van uw huis.

De stralingswarmte (zoals de zon werkt) verwarmt alleen de lucht in het vertrek (zoals bijvoorbeeld de centrale verwarming, die dan door de ongezonde luchtstroom de warmte transporteert), maar ook de objecten in de kamer, die hierdoor een voelbare warmteopslag worden. Dit geeft een zeer aangenaam binnenklimaat. Geen “warm hoofd-koude voeten” gevoel zoals bij centrale verwarming.

Geen schade voor de gezondheid. Omdat er in vergelijking met de traditionele verwarmingssystemen geen luchtstroom ontstaat kunnen het stof en mijt niet ronddwarrelen. Geen stof, geen mijten, geen bacteriën die schadelijk zijn voor de gezondheid. Zeker voor mensen met allergieën is een verwarming uit natuursteen een ideale oplossing doordat stof, mijten, bacteriën en vuil zich niet kunnen nestelen in ruimtes die een traditionele radiator wel heeft.

De natuurlijke luchtvochtigheid blijft behouden, geen schimmelvorming en allergievriendelijk.

 


Levensduur

De levensduur van “Classic-Therm” natuurstenenverwarming is 30 tot 45 jaar. De levensduur van centrale verwarming is 10 tot 20 jaar. De levensduur van een pelletkachel is 15 tot 25 jaar.

Comfort verhogen, kosten verlagen

“Classic-Therm” verwarmingselementen zijn niet alleen gunstig in aanschaf, maar ook in prijs. De verbruikskosten hoeven in vergelijking met de traditionele systemen niet onder te doen. De natuurstenenverwarmingselementen werken zeer economisch en bieden een hoog rendement en hoog energie efficiëntie.

Gemakkelijk te onderhouden

U weet natuurlijk hoe lastig het reinigen van een traditionele radiator is en hoe tijdrovend (als u dit goed wilt doen). Ook kan er soms roestvorming optreden en hierdoor kan de lak loslaten.

De natuurstenen verwarming kan je eenvoudig reinigen met een vochtig doekje. Voor- en achterkant zijn immers gladde oppervlakken.

“Classic-Therm” verwarmingselementen zijn niet alleen gunstig in aanschaf, maar ook in prijs. De verbruikskosten hoeven in vergelijking met de traditionele systemen niet onder te doen. De natuurstenenverwarmingselementen werken zeer economisch en bieden een hoog rendement en hoog energie efficiëntie.

 

 

NATUURSTENEN VERWARMING ZELF UITKIEZEN

Fascinerende schoonheden uit miljoenen jaren evolutie

De natuursteen voor de “Classic-Therm” natuurstenen verwarmingselementen worden uit de steengroeves gewonnen van de grootste natuursteenproducent “SSG - SOLNHOFEN-STONE-GROUP” uit Duitsland en direct door hen verwerkt.

De natuursteensoorten die ze gebruiken bieden een fascinerende, tijdloze, optische schoonheid met een thermische stabiliteit. Enkele voorbeelden uit een uitgebreid assortiment vind u in het tabblad “Steensoorten”, maar vraag gerust het volledige gamma.

Wanneer u een natuurstenen aanrechtblad heeft of vloeren, kunnen we er ook voor zorgen dat de natuurstenen verwarming geheel uit dezelfde natuursteensoort en kwaliteit gemaakt wordt, perfect passend bij uw interieur.

“Classic-Therm” verwarmingselementen zijn in vele soorten, afmetingen (bestaande afmetingen of op maat gemaakt) en bewerkingen te verkrijgen : gezandstraald, gepolijst, geborsteld, gegraveerd enz...Voor de liefhebbers zijn er ook exclusieve materialen in zeer duurzame, luxe bewerkingen ter beschikking.

NATUURSTENEN VERWARMING ZELF ONTWERPEN

Decoratief - oogstrelend - exclusief

Ook wanneer uw verwarming in de zomer niet functioneel is, is een natuurstenen verwarming nog een streling voor het oog.

Wat de natuur zo mooi maakt, geeft extra uitstraling aan je interieur. De verwarmingselementen kunnen opgaan in uw natuurstenen wand, kunnen een decoratief element worden in uw interieur door onze beeldhouwer uw persoonlijk ontwerp in de natuursteen te laten beeldhouwen.

Leuk om een extra kunstwerkje, zelf ontworpen in uw interieur te laten stralen, letterlijk en figuurlijk.

Ook het logo van uw firma kan verwerkt worden in de natuurstenenverwarming en uw inkomhal aangenaam verwarmen.

Waarom Sealforlife.be

  • Uitstekende reinigingsproducten
  • Unieke technologie
  • Kennis en specialisatie
  • Garant voor kwaliteit
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Jarenlange ervaring

Excellence in sealing products

We richten ons vooral op de professionele klanten, die na een opleiding het certificaat kunnen bekomen van erkende applicator. Geinteresseerd of wenst u meer informatie? Gebruik dan ons informatieaanvraag formulier. Naast de professionele markt, is er de mogelijkheid voor de particulieren om reinigings- en onderhoudsproducten aan te kopen via onze e-shop:

Bescherming   |   Kleurverdieper |   Reiniging |   Onderhoud

Laatste nieuws

Meest gelezen artikels

Exclusief verdeler DRYTREAT™

Seal for life is exclusief verdeler van de
producten in België, Luxemburg en Frankrijk.

Contacteer ons

Th. Donnéstraat 81

3540 Herk-de-Stad

Miranda :
+32 (0) 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Follow Us