x 

Cart empty

What nature makes so beautiful ....
Seal for Life protects and cleans so easily with the products of Dry-Treat.

  • DRY-TREAT RANGE.jpg
  • HANAFINN RANGE.jpg
  • slide1.jpg

DRY-TREAT™ Beschermingsproducten

Dry-Treat™ produceert innovatieve beschermers voor poreuze bouwmaterialen waaronder: natuursteen, gevelsteen, klinkers, tegels, engineering beton en voegen. Dry-Treat™-technologie is anders.

Lees verder

HANAFINN™ Reinigingsproducten

Zowel binnen als buiten wordt het gemakkelijker schoon te maken, te onderhouden en alles ziet er langer schoon uit. U heeft geen speciale schoonmaakmiddelen meer nodig en de producten zijn gemakkelijk in gebruik

Lees verder

Over sealforlife

SEAL FOR LIFE is de exclusieve importeur en distributeur van de producten van Dry-Treat™ en HANAFINN™ voor België, Luxemburg en Frankrijk sinds 2013.

Lees verder

Contact Ons

Miranda Marechal
Manager SEALFORLIFE

Th. Donnéstraat 81
Herk-De-Stad
Limburg
3540 België
Fax: +32 (0)13 67 60 75
Mobiel: +32 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Hoe werken de producten?

DRY-TREAT™ produceert innovatieve beschermers voor poreuze bouwmaterialen, met inbegrip van natuursteen, gevelsteen, tegels, beton en voegen. Ons doel is om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen, die doeltreffende bescherming bieden voor problemen zoals: het binnendringen van water, verkleuring, zout aanval (uitslag), lijstvorming en graffiti. De prestaties van de DRY-TREAT™ producten worden ondersteund door onafhankelijk wetenschappelijk bewijs.

Oppervlakte energie

DRY-TREAT™  beschermers werken door het veranderen van de oppervlakte-energie aan de oppervlakte van het bouwmateriaal. Klik hier voor de case Oppervlakte energie.

Lees meer

Chemische reactie

De DRY-TREAT™  beschermers bestaan uit speciaal ontwikkelde zeer kleine moleculen. Hierdoor behoren ze tot de categorie pore-liners omdat ze de poriën niet afsluiten, ook de allerkleinste poriën niet.

Lees meer

Bescherming tegen zoutaanvallen ( efflorescentie) en vries-dooi schade

Een beschermer die weerstand kan bieden tegen zoutaanval is ook een uitstekende indicatie dat hierdoor het bouwmateriaal beschermd zal zijn tegen het effect van bevriezen-ontdooien. Klik hier voor de case Zoutbestendigheid.

Lees meer
 

Diepte van impregneren

Doordat de DRY-TREAT™  producten goed doordringen in de steen, geeft dit een goede bescherming tegen verwering en verkeer en stopt ook lelijke lijstvorming en uitslag (efflorescentie). Klik hier voor de case Diepte impregnatie.

Lees meer

Bescherming tegen alkalische aanvallen

Voor de bescherming tegen alkalische aanvallen is er tot op heden enkel de best presterende DRY-TREAT™  producten.

Lees meer

Ademend -vermogen

De oppervlakken behandeld met DRY-TREAT™ beschermers behouden niet alleen hun originele uitzicht en antislip eigenschap, maar blijven ook volledig ademend. Klik hier voor de case Ademend vermogen.

Lees meer

Waarom Sealforlife.be

  • Uitstekende reinigingsproducten
  • Unieke technologie
  • Kennis en specialisatie
  • Garant voor kwaliteit
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Jarenlange ervaring

Excellence in sealing products

We richten ons vooral op de professionele klanten, die na een opleiding het certificaat kunnen bekomen van erkende applicator. Geinteresseerd of wenst u meer informatie? Gebruik dan ons informatieaanvraag formulier. Naast de professionele markt, is er de mogelijkheid voor de particulieren om reinigings- en onderhoudsproducten aan te kopen via onze e-shop:

Bescherming   |   Kleurverdieper |   Reiniging |   Onderhoud

Laatste nieuws

Meest gelezen artikels

Exclusief verdeler DRYTREAT™

Seal for life is exclusief verdeler van de
producten in België, Luxemburg en Frankrijk.

Contacteer ons

Th. Donnéstraat 81

3540 Herk-de-Stad

Miranda :
+32 (0) 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Follow Us