x 

Cart empty

What nature makes so beautiful ....
Seal for Life protects and cleans so easily with the products of Dry-Treat.

  • DRY-TREAT RANGE.jpg
  • HANAFINN RANGE.jpg
  • slide1.jpg

DRY-TREAT™ Beschermingsproducten

Dry-Treat™ produceert innovatieve beschermers voor poreuze bouwmaterialen waaronder: natuursteen, gevelsteen, klinkers, tegels, engineering beton en voegen. Dry-Treat™-technologie is anders.

Lees verder

HANAFINN™ Reinigingsproducten

Zowel binnen als buiten wordt het gemakkelijker schoon te maken, te onderhouden en alles ziet er langer schoon uit. U heeft geen speciale schoonmaakmiddelen meer nodig en de producten zijn gemakkelijk in gebruik

Lees verder

Over sealforlife

SEAL FOR LIFE is de exclusieve importeur en distributeur van de producten van Dry-Treat™ en HANAFINN™ voor België, Luxemburg en Frankrijk sinds 2013.

Lees verder

Contact Ons

Miranda Marechal
Manager SEALFORLIFE

Th. Donnéstraat 81
Herk-De-Stad
Limburg
3540 België
Fax: +32 (0)13 67 60 75
Mobiel: +32 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Zijn al de producten van Dry-Treat™ milieuvriendelijk?

Inderdaad, op 3 belangrijke manieren.

Ten eerste kiezen we als oplosmiddel alcohol, een hernieuwbare en verantwoorde bio-vloeistof geproduceerd met behulp van suikerriet en maïs.

Ten tweede, zijn onze producten semipermanent waardoor het herhalen van de behandeling voor het beschermen niet nodig is, in sommige gevallen zelfs niet gedurende 30 jaar.

Ten derde, zorgen we ervoor door de bescherming dat het oppervlak gemakkelijker te reinigen is waardoor het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en veel water niet meer nodig zijn in alle commerciële en industriële omgevingen en in het gewoon huishouden. Door deze belangrijke elementen leveren we een kleine bijdrage aan het behoud van het milieu en de duurzaamheid op lange termijn. Tevens gebeuren de onderzoeken en testen van het materiaal niet op dieren.


Een oppervlak behandeld met de Dry-Treat™ producten, is dit veilig voor voedsel en levensmiddelen voor menselijk gebruik?

Eens aangebracht zijn de producten van Dry-Treat™ inert en produceren geen uitstoot. Enkele jaren geleden werd dit onderwerp onderzocht in de Verenigde Staten. Zij vonden geen duidelijke negatieve indicatie voor het contact van voedsel met een behandeld oppervlak.

De meest beschikbare data betreft enkel de levensmiddelenadditieven. Aangezien DRY-TREAT™ kan weerstaan aan een temperatuur van 100°C voor sanitaire doeleinden valt het onder GRAS (Generally Recognized As Safe, algemeen erkend als veilig).

Waarom Sealforlife.be

  • Uitstekende reinigingsproducten
  • Unieke technologie
  • Kennis en specialisatie
  • Garant voor kwaliteit
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Jarenlange ervaring

Excellence in sealing products

We richten ons vooral op de professionele klanten, die na een opleiding het certificaat kunnen bekomen van erkende applicator. Geinteresseerd of wenst u meer informatie? Gebruik dan ons informatieaanvraag formulier. Naast de professionele markt, is er de mogelijkheid voor de particulieren om reinigings- en onderhoudsproducten aan te kopen via onze e-shop:

Bescherming   |   Kleurverdieper |   Reiniging |   Onderhoud

Laatste nieuws

Meest gelezen artikels

Exclusief verdeler DRYTREAT™

Seal for life is exclusief verdeler van de
producten in België, Luxemburg en Frankrijk.

Contacteer ons

Th. Donnéstraat 81

3540 Herk-de-Stad

Miranda :
+32 (0) 471 48 08 44

info@sealforlife.be
www.sealforlife.be

Follow Us